Annons
AnnonsTravelling always in Style


Så glad att jag fick med mig ett nr av den nya CHIC för min flight från NY till Miami. Toppen issue!! Nu har jag kommit tillbaks till Miami och börjar min hälsovecka med träning, sol, bad och nyttig mat. Stay tuned!

Victoria Silvstedt med tidningen CHIC på flyget.

Victoria Silvstedt på Miami Beach.

Victoria Silvstedt och hennes bror Daniel i Miami.

Jag och min bror Daniel i Miami.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM VICTORIA

Victoria Silvstedt är en internationellt känd modell, skådespelerska och programledare. Det här är första gången hon bloggar. Häng med på Victorias resor, från Monaco till Fashion Week i New York, exotiska semestrar på St Barts, affärsmöten i Europa och shopping i Miami. Du får även ta del av Victorias skönhetstips, träning och hälsosamma livsstil. Välkommen till Very Victoria Silvstedt - CHICs mest glamourösa jetset-blogg!

\n \nVictoria Silvstedt is well known model, actress and TV-host. This is her blog debut. Follow Victoria around the world, from Monaco to New York Fashion Week, vacations on exotic destinations as St Barts, business meetings in Europe and shopping in Miami. Read about Victorias beauty secrets, workout sessions and healthy lifestyle. Welcome to Very Victoria Silvstedt – the most glamorous jet set-blog on CHIC!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://victoriasilvstedt.chic.se/new-york-fun/