Annons
AnnonsTravel in style!


I går flög jag från Zürich till Miami med Swiss Air. Flög första class och fick VIP service all the way. Svart Mercedes som eskorterade mig direkt till planet. Under den 10 timmars flighten hann jag med 2 filmer, 5 rätters lunch och sova 4 timmar i en säng med täcke och kudde! När jag landade i Miami hade jag en person som tog mig direkt igenom tullen..Vilket flyt! Till och med the customs agent kände igen mig och tog kort på mig med sin iPhone. I thought no phones are allowed at customs! Soo happy to be in Miami!

20140225-213110.jpg

20140225-213316.jpg

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM VICTORIA

Victoria Silvstedt är en internationellt känd modell, skådespelerska och programledare. Det här är första gången hon bloggar. Häng med på Victorias resor, från Monaco till Fashion Week i New York, exotiska semestrar på St Barts, affärsmöten i Europa och shopping i Miami. Du får även ta del av Victorias skönhetstips, träning och hälsosamma livsstil. Välkommen till Very Victoria Silvstedt - CHICs mest glamourösa jetset-blogg!

\n \nVictoria Silvstedt is well known model, actress and TV-host. This is her blog debut. Follow Victoria around the world, from Monaco to New York Fashion Week, vacations on exotic destinations as St Barts, business meetings in Europe and shopping in Miami. Read about Victorias beauty secrets, workout sessions and healthy lifestyle. Welcome to Very Victoria Silvstedt – the most glamorous jet set-blog on CHIC!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://victoriasilvstedt.chic.se/fashion-shoot-joelle-flora/