Annons
AnnonsFashion shoot Holt


Hejsan
Jag har hört från min syrra att det har blivit så kallt hemma i Svedala. Och här är jag i värmen och har det så underbart med mamma och pappa. Sorry Veronica, snart är det din tur hoppas jag.

I dag vaknade jag halvåtta på morgonen. Gick på en long beach promenad och sen simmade och solade jag några timmar. Efter det fotade jag för en online fashion brand som heter Holt och är baserade i Miami. Jag jobbade med dom redan i september. Kolla in hemsidan www.theholtstore.com Allt från sexiga cocktail klänningar till sportswear till ett bra pris!

I morgon ska jag till min favorit utomhus luxury mall Bal Harbour. Cant wait! XoXo

20131122-001140.jpg

20131122-001151.jpg

20131122-001214.jpg

20131122-001230.jpg

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM VICTORIA

Victoria Silvstedt är en internationellt känd modell, skådespelerska och programledare. Det här är första gången hon bloggar. Häng med på Victorias resor, från Monaco till Fashion Week i New York, exotiska semestrar på St Barts, affärsmöten i Europa och shopping i Miami. Du får även ta del av Victorias skönhetstips, träning och hälsosamma livsstil. Välkommen till Very Victoria Silvstedt - CHICs mest glamourösa jetset-blogg!

\n \nVictoria Silvstedt is well known model, actress and TV-host. This is her blog debut. Follow Victoria around the world, from Monaco to New York Fashion Week, vacations on exotic destinations as St Barts, business meetings in Europe and shopping in Miami. Read about Victorias beauty secrets, workout sessions and healthy lifestyle. Welcome to Very Victoria Silvstedt – the most glamorous jet set-blog on CHIC!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://victoriasilvstedt.chic.se/miami-beach/